Over ROWE

ROWE B.V. is opgericht in 1997. Wat begon met de import van een klein assortiment douchecabines groeide door de ontwikkelingen, kwaliteit waarborging en perfecte service uit tot een professioneel bedrijf met een breed totaal aanbod in diverse sanitaire artikelen, waar de kwaliteit en de service hoog in het vaandel staan. Met een groot voorraadpakket en direct contact met haar partners wordt een zeer snelle en correcte goederenstroom verzekerd. Omdat de levering en het servicetraject geheel in eigen beheer verzorgd wordt, is ROWE altijd in staat al uw vragen snel en adequaat te behandelen.

De aanschaf van een douchecabine beperkt zich niet uitsluitend tot de keuze van het fabricaat. Naast een perfect product zijn advies, begeleiding tijdens installatie, maar ook nazorg en service minstens zo belangrijk.

Vandaag de dag is ROWE volop in beweging. Continu wordt er gewerkt op het gebied van technische ontwikkelingen, optimalisatie van de kwaliteit en tevens aan het door ontwikkelen van de producten.

ROWE begrijpt uw wensen en zorgen als geen ander en stelt zich ten doel om u met de meeste toewijding van dienst te zijn.

Voor consumenten zijn de producten over het hele land te bezichtigen bij de erkende sanitairdealers. Neem contact op voor uw dichtstbijzijnde dealer. Zij zullen u de meest mogelijke informatie verstrekken met ondersteuning door ROWE.

Ons verkoopteam staat klaar voor een afspraak op het kantoor in Waalwijk. Uiteraard komen onze adviseurs graag ook bij u in de showroom langs.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8u-12u & 13u-17u